Naar het MokumTV YouTube-kanaal Naar de boekenwinkel

Home

 

Adverteren bij
MokumTV

MokumTV shirtIedereen wil natuurlijk adverteren in het best bekeken programma op de Amsterdamse kabel. Helaas gaat die vlieger slechts voor een beperkt aantal uitverkorenen op. MokumTV beslist over het al dan niet toelaten van een adverteerder binnen haar programma en kan adverteerders zonder opgaaf van reden weigeren. Commercials, publitorials en vermelding in de aftiteling worden synchroon met de uitzendingen in minimale eenheden van zes verkocht.

MokumTV biedt adverteerders diverse mogelijkheden bij het inzetten van TV reclame. De twee televisie kanalen en de internet-kanalen waarop MokumTV uitzend hebben een groot algemeen bereik maar kunnen ook effectief ingezet worden voor het bereiken van specifieke doelgroepen.

Voorwaarden en tarief seizoen 2010-2011*
Prijzen exclusief BTW per 1 oktober 2009 *Wijzigingen voorbehouden.

AFTITELING

Rondom de MokumTV-programma's mogen sponsorvermeldingen geplaatst worden. Sponsors kunnen aan het begin of het einde van het progamma worden genoemd, zonder adres of telefoonnummer. De gebruikelijke formulering is:
'dit programma is mede mogelijk gemaakt door...'.
De sponsorvermeldingen mogen niet beeldvullend zijn en mogen 5 seconden duren. MokumTV dient de sponsors bij Salto te registreren via een Opgaveformulier.

De uitzendprijs voor vermelding op de aankondiging of aftiteling wordt op jaarbasis berekend over 52 weken. Uw (bedrijfs)naam komt wekelijks 3 x 5 seconden in beeld. Op jaarbasis is dat een totaal van 780 vermeldingen voor € 5500,- ex. BTW.

Personen, instellingen en bedrijven die daadwerkelijk hebben bijgedragen aan de uitzendingen van MokumTV krijgen hierop 15% korting.Voor meer informatie over de sponsor voorwaarden verwijzen wij u naar het Commissariaat van de Media. www.cvdm.nl (algemeen). Beleidsregels sponsoring publieke omroep (BSPO). Beleid met betrekking tot de handhaving van de sponsorregels voor de publieke omroep. www.cvdm.nl (regelgeving).

COMMERCIALS

De uitzendprijs voor commercials is € 8,25 per seconde (€ 2,25 Salto-basiskosten plus de MokumTV toeslag van € 6,- ) ex BTW*. Aanlevering op DVD, VHS, S-VHS, Video8, Hi8, DV en MiniDV digitale tape. Minimum contractgrote € 450,- ex BTW. U kunt uw verzoek indienen via mokumtv.

AGENDA-VERMELDING

Het is mogelijk voor een geringe bedrag van € 55 ex BTW een aankondiging te plaatsen in de agenda van MokumTV. Deze agenda is tweewekelijks en wordt 2 weken lang aan het begin van iedere MokumTV-uitzending getoond. Uw aankondiging wordt op deze wijze 6 keer uitgezonden in Groot Amsterdam en Zaanstad, Waterland/Purmerend. Een agenda-aankondiging is een still van 15 seconden dat MokumTV maakt op basis van uw publiciteitsmateriaal. U kunt uw verzoek indienen via mokumtv.

TRAILERS

Voor niet gesubsidieerde instellingen en personen is het ook mogelijk een trailer van maximaal 2.5 minuut in de MokumTV agenda te laten opnemen. Kosten hiervoor zijn € 115 eenmalige basiskosten plus € 3,- per seconde ex BTW. U dient hiervoor een verzoek in te dienen bij mokumtv.

PUBLITORIALS

Publitorials zijn door MokumTV in MokumTV-stijl geproduceerde programma's die op verzoek van en door derden zijn gemaakt om door MokumTV worden uitgezonden. Een publiciteitsvorm waarvan met name musea, stichtingsbestuurders, politici en politieke partijen zich van bedienen. Maximale tijdsduur is 8 minuten, inclusief aan- en afkondiging.

De prijs van een publitoria bestaat uit een aantal onafhankelijke onderdelen. Productiekosten zijn afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Deze productie kan ook extern geschieden. De uitzendkosten van 1 publitorial zijn € 1500,- . Kiest de opdrachtgever voor de interviewvorm met René Zwaap (journalist van het jaar 2000, redacteur Groene Amsterdammer), dan komt daar per productie € 5023,- opslag bij.

Deadline

Materiaal dient uiterlijk de woensdag vóór de maandag van eerste uitzending in ons bezit te zijn.

De betaling dient uiterlijk de woensdag vóór de maandag van eerste uitzending te zijn ontvangen op bankrekening 43.46.97.435 tnv Stichting Mokum Plus Amsterdam.

 

 

 

 

Alle publicaties van MokumTV bij Scribd

Lourdes aan de Amste

Oum Kalsoum biografie

Jacques Brel biografie

Koop nu: Bob Marley

Encyclopedie Hollandse Heiligen

Hollands Glorie Snackbarboek

Friese Mirakels

Istanbul de reisgids

De laatste Sultan Mehmed VI Vahdeddin

Amsterdammer Almanak 2010

Haarlemmer Almanak 2010

Kirkpinar - All about Turkish Oilwrestling

Sinds Stella Braam ben ik een Grijze Wolf

De Mariabode

Amsterdam apparitions

Mevlana Rumi biography

Lourdes Travelguide

 

 

 

Naar het MokumTV YouTube-kanaal